Pelivihjeet

Pelivihjeet vakioon ja pitkävetoon, sekä tietoa yleisesti vedonlyönnistä. Ylävalikon vedonlyöntibonukset ovat loistava tapa kasvattaa pelikassaa. Kyseinen listaus on tehty huolella; valitut vedonlyöntisivut ja kasinot ovat laadukkaita ja luotettavia.

Pelivihjeet pitkävetoon ja vakioon

Vakiovihjeet.com tarjoaa pelivihjeet vakioon sekä pitkävetoon. Vakiossa on tärkeimmässä roolissa lauantai, mutta toisinaan julkaisemme vihjeitä myös muille päiville. Veikkauksen vakio on tunnetuin suomalaisten keskuudessa, mutta kilpailevat pelisivustot tarjoavat vaihtoehtoisia vetokohteita. Esimerkiksi Unibetin Supertoto on erittäin suosittu nettipelaajien keskuudessa, ja Supertotoon löytyy jatkuvasti vihjeitä sivuiltamme. Pelivihjeiden pääpaino on jääkiekossa ja jalkapallossa. Linkit tuoreimpiin vihjeisiin löytyvät etusivulta, tai ylävalikon kautta, oli kyseessä sitten pitkäveto tai vakio.

Iloa ja jännitystä vedonlyöntiin

Veikkaaminen tuo jännistystä urheilun seuraamiseen. Suosikkijoukkuettaan kaikki seuraavat suurella mielenkiinnolla, mutta vetoa lyömällä muista kohteista saa lisäjännitystä urheilun seuraamiseen. TV-otteluiden ja -turnausten lisäksi urheilua voi seurata myös usean vetosivustojen livestream-palveluiden kautta. Unibet ja Bet365 näyttävät sivuillaan livelähetyksiä tuhansista urheilutapahtumista vuosittain. Tarjolla on esimerkiksi jalkapalloa Espanjan La Ligasta ja Italian Serie-A:sta, NBA-koripalloa, sekä tennistä.

Kenen arvioilla pelaamme?

Olemme ryhmä vedonlyöjiä ja ehdotamme aina päävastaavalle vetoja. Kun vihjaaja ja vastaava hyväksyvät vedon, julkaisemme sen pelivihjeet-osiossa. Meillä kaikilla on kokemusta alalta 5-15 vuotta. Saatamme tulevaisuudessa panostaa ammattimaisempaan vedonlyöntiin myös pelivihjeissä, jolloin julkaisemme myös prosenttiarviot jokaiseen kohteeseen. Näihin perustuvat jo nyt pitkävetovihjeet sekä vakiovihjeet. Toistaiseksi pyrimme huvin ja jännityksen kautta pelaamaan voitollista vedonlyöntiä. Viihdettä ja voittoja – se voisi olla mainoslauseemme.

Voitollinen vedonlyönti

Käytännössä voitollinen vedonlyönti vaatii kertoimia, jotka ovat liian hyviä, eli ”ylikertoimia”. Tämä tarkoittaa sitä, että jos esimerkiksi kotivoitto tapahtuu arvion mukaan 50% todennäköisyydellä, eli joka toinen kerta, tarvitsemme kertoimen, joka on yli 2,00. Mikäli käytössäsi on esimerkiksi Nordicbet, Veikkaus, Unibet ja Superlenny , on erittäin tärkeää, että hyödynnät parhaat kertoimet, eli tee kerroinvertailua.

Privacy Policy