Vakiovihjeet | Vakioveikkaus

LeoVegas

Vakiovihjeet.com-sivuston pääpaino on vakiovihjeissä. Oikealta puolelta näet viimeisimmät vakiovihjeet ja aiheeseen liittyvät artikkelit. Vakiovihjeet julkaistaan aina lauantaille, mutta toisinaan myös viikolla pelattaviin vakioihin. Ammattimainen vakioveikkaus ja voittojen tavoittelu on ykkösasiamme.

Rizk, avaa tili

Parempia kertoimia vakion kohteisiin

Vakioveikkaus on perinteisimpiä veikkauspelejä, mutta voitot jäävät pieniksi, elleivät onni ja ammattitaito kohtaa tuoden 13 oikein tuloksen. Kaikki vakion kohteet ovat tarjolla veikattavaksi myös single-kohteina, tai useamman kohteen yhdistelminä. Näissä vedoissa vakion kertoimet kuitenkin häviävät selkeästi kilpaileville vetosivustoille.

[frontpage_news widget=”1262″ name=”Viimeisimmät vihjeet”]

Alla olevassa esimerkissä vertaillaan lauantain 18.4.2015 vakiokohteiden kertoimia. Jokaisen ottelun paras kerroin jokaiselle merkille on ympyröity punaisella, ja kuten kuvasta näemme, Veikkauksen kerroin on korkein ainoastaan kahdessa tapauksessa.

Veikkaus
Nordicbet
Unibet

vertailu1

Lauantai on se perinteinen päivä, josta vakioveikkaus on tunnettu. Tämä on se vakio, johon vakiovihjeet pääosin myös panostavat. Useat erilaiset peliyhtiöt tarjoavat nykyään vakioveikkausta myös muina päivinä esimerkiksi kun Mestarien liigaa pelataan. Lisäksi löytyy erilaisia vakioveikkausta muistuttavia pelejä, joihin voi olla mukava tutustua. Vakiovihjeet ovat kuitenkin pääosin isoihin vakioihin, eli vakioveikkaus lappuihin joissa on kohteita 10-13.

Mistä vakiovihjeet?

Vakioveikkauksen historian aikana on vakiovihjeet voinut löytää monesta paikkaa. Radio, tv, lehdet ja nykyään tietenkin se suosituin paikka, josta löytää vakiovihjeet on Internet. Keskustelua herättävät kohteet ja analyysit, kenellä on motivaatiota? Mikä on kokoonpano? Kuinka paljon kotietu vaikuttaa? Vakioveikkaukseen pohditaan myös sopivaa taktiikkaa. Onko se tietty systeemi, harava vai jotain muuta? Vakiovihjeet tulevat aina vihjeiden ohessa kertomaan oman rivinsä ja systeeminsä. Toisinaan se voi olla jopa harava. Vakiovihjeitä ei yleensä kannata suoraan kuitenkaan kopioida vaan käyttää niitä pohjana, josta aloittaa keskustelu itsensä kanssa tai jopa pelikaverin kanssa. Mikä on päivän varma? Mistä haetaan ohipeliä? Näitä kannattaa harkita aina tarkkaan ja sitä tekee myös vakiovihjeet. Pelivihjeet ovat sinällään erilaisia vihjeitä, sillä niitä kannattaa usein seurata täysin sellaisinaan, mutta niistä löydät lisää tietoa valikosta kohdasta pelivihjeet.

Voiko vakio tuottaa paljonkin?

Kyllä suuret vakiovoitot ovat mahdollisia ja niitä tietenkin haetaan, sillä vakioveikkaus onkin juuri tähän tarkoitukseen loistava, sillä riski on pieni kunhan pelaat maltilla, mutta kun tuurit osuvat kohdillaan on voitto upea. Vakioveikkaus on parhaillaan tuonut yhdelle henkilölle lähes 800 000€ voittoa. Se on jo melkoinen summa se, josta myös vakiovihjeet unelmoivat! Vakio on tosiaan tältä osin erilainen kun pitkäveto, sillä pelivihjeet, jotka ovat pitkävetoon tarkoitettuja, ovat sijoitusmuoto jossa voitetaan vähän kerrallaan, mutta tasaisemmin. Vakiossa on turha tasaisuudesta unelmoida, sillä joskus voi pelata kuukausia ilman kunnon voittoja tai jopa vuosia, mutta kun se osuma tulee on se usein mukava summa. Tai parhaassa tapauksessa jopa satoja tuhansia. Sitä vakioveikkaus on parhaimmillaan. Siihen vakiovihjeet pyrkivät.

 

Vienkö vetolappuni ajoissa kioskille?

Vakioveikkauksessa ei ole kertoimia, mutta ajatusmalli on kuitenkin käytännössä sama. Mikäli kansa on pelannut Arsenalin voittoa 80% verran ei sitä kannata ottaa, jos Arsenal on vain 50% suosikki. Näin karkeita virheitä ei toki tarvitse olla, mutta tämä onkin vain esimerkki. Kuinka paljon mitäkin on pelattu muodustaa käytännössä vakion ”kertoimet”. Alipelatut ovat tuottavia, mutta tietenkin on balanssi löydettävä eikä vain altavastaajia kannata ottaa vaikka niissä olisikin ainoastaan ilmaa. Vakiovihjeet ovat ajankohtaisia julkaisuhetkellä, mutta ne ovat erittäin hyödyllisä myös tämän jälkeen. Kuitenkin tee itse rivisi, mutta käytä eri tietolähteitä hyödyksesi. Yksi loistava paikka on tietenkin tämä sivusto.

Entä vastaus kysymykseen? Älä vie. Mitä lähempnä peliajan päättymistä viet sen tarkemmin tiedät lopulliset peliprosentit. Lauantain vakiota on turha viedä kioskille jo alkuvikosta tai vientihetkellä hyvä lappu saattaa muuttua viikon aikana huonoksi. Tämä on riski, joka usein kannattaa vedonlyönnissä ottaa kun hyödynnät pelivihjeet, mutta vakiossa tilanne on eri kun ”kertoimet” ovat muuttuvia.

 

Vakioveikkaus – onko se kovinkin yleistä?

Kyllä se on yleinen ja suosittu peli ympäri maailman. Otetaan esimerkkinä Suomen Veikkauksen tarjoama Vakioveikkaus. Se palauttaa 55% rahoista asiakkaille voittojen muodossa. Tähän peliin ovat myös monet vakiovihjeet, mutta pelit ovat samat lähes ympäri maailma ja pelaat sitten oman kotimaasi tai toisen peliyhtiön vakiota niin vihjeistä on varmaan iloa kuitenkin. Pelit, vakiokohteet ja parempi palautus on vahvuuksia joita kannattaa pohtia sekä pitkävedossa että vakioveikkauksessa. Unibetin tarjoama vakioveikkaus näyttää tältä:

vakioveikkaus vakiovihjeet unibet vakio
Unibet vakion (supertoto) pelikuponki

Myös Betssonin vakio on erittäin toimiva. Molemmat, sekä Unibet vakio että Betsson vakio ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Molemmat yhtiöt tarjoavat myös pitkävetoon 100€ bonuksen. Monet muutkin yhtiöt tarjoavat bonuksia ja ne voit tarkistaa sivulta vedonlyöntibonukset. Kyseiset bonukset ovat tapa houkutella asiakkaita, sillä kilpailu on tosiaan niin kovaa, että me asiakkaat saamme näinkin huimia avausetuja!

Privacy Policy