Supertoto-vihjeet sunnuntai 28.2

Unibet vakio vakiovihjeetcom

Unibet Supertoton viikon päärivi nähdään tällä kertaa sunnuntaina, kun luvassa on muhkea kattaus huippuotteluita Euroopan parhaista futissarjoista. Englannissa nähdään mm. Manchester Unitedin ja Arsenalin välienselvittely sekä liigacupin finaali.

Vihjerivissämme käymme jälleen läpi kaikki 14 kohdetta. Jaossa on tällä viikolla 80 000 euron takuupotti yksittäiselle voittajalle!

Peliaika sulkeutuu 28.2 kello 16:05!

Kohde 1: Manchester United vs Arsenal – 2

Valioliigan kärkipään ottelussa Manchester United ja Arsenal hakevat arvokkaita sarjapisteitä. Kotijoukkue on sarjassa vasta viidentenä, kuuden pisteen päässä nelospaikkaa pitävästä Manchester Citystä. Arsenal vastaavasti taistelee kevätkaudella tiukasti sarjan mestaruudesta, kun se on sarjaa johtavasta Leicesteristä enää kahden pisteen päässä. Aiemmin tällä viikolla Arsenal hävisi kotikentällään Barcelonalle lukemin 0-2, joka käytännössä varmisti jo Arsenalin putoamisen Mestarien liigasta. Loppukaudella Tykkimiehet pääsevätkin keskittymään vain Valioliigan mestaruustaisteluun.

Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa Arsenal yllätti Louis van Gaalin Unitedin housut kintuissa, nappaamalla täydet sarjapisteet kolmella pikamaalillaan lukemin 3-0. Arsenal on tässäkin ottelussa selkeä ennakkosuosikki, sillä Unitedin pelaaminen on pätkinyt koko kauden ajan pahasti. Unitedilla on lisäksi n. 10 pelaajaa sivussa tästäkin ottelusta ja sunnuntain Arsenal-ottelu on sille kolmas ottelu seitsemän päivän sisään. Kotijoukkueen vireystila ei ole takuulla paras mahdollinen ja hyvävireinen Arsenal hakenee poikkeuksellisen helpot täydet sarjapisteet Old Traffordilta.

Kohde 2: Tottenham vs Swansea – 1

Upean kauden pelannut Tottenham Hotspur isännöi sunnuntaina White Hart Lanella Swanseaa. Spurs on Valioliigassa komeasti toisena, vain kaksi pistettä sarjakärki Leicesterin takana. Spurs onkin noussut vahvan kautensa ansiosta todella potentiaaliseksi mestarisuosikiksi. Spursin kanssa mestaruudesta taistelevat vielä Leicester ja paikallisvihollinen Arsenal, mutta Spursin pelaaminen on ollut kenties koko kärkikolmikon vakuuttavinta. Spursin etuna mestaruustaistelussa on myös maaliero, joka on lontoolaisilla huomattavasti muita kärkijoukkueita parempi. Maaliero asuu ratkaisevaan asemaan, mikäli mestaruustaistelussa päädytään tasapisteisiin.

Valmentajaa vaihtanut Swansea on valahtanut sarjan alempaan keskikastiin. Walesilaiset joutuvatkin jännittämään jopa sarjapaikkansa puolesta, sillä putoamisviiva vaanii jo pelottavan lähellä. Edellisestä kuudesta ottelustaan walesilaiset ovat voittaneet kaksi. Swansean etuna tähän otteluun lähdettäessä on viikon ottelutauko, joten walesilaiset ovat takuulla tuoreilla jaloilla White Hart Lanella. Spurs pelasi sen sijaan vielä torstaina Eurooppa-liigan pudotuspelejä, joten jonkinasteista rotaatiota nähtäneen sunnuntain Swansea-ottelussa. Spursin ykköstavoite on kuitenkin menestyä Valioliigassa, joten kotivoitto on tässä ottelussa lähellä.

Kohde 3: Augsburg vs Borussia Mönchengladbach – 2

Bundesliigan sarjavitonen Borussia Mönchengladbach pyrkii kohentelemaan asemiaan sunnuntain liigakierroksella. Borussia on tasapisteissä sarjanelosen Leverkusenin kanssa. Nelospaikka on seuroille elintärkeä, sillä se takaisi paikan ensi kauden Mestarien liigan karsintoihin. Borussia putosi tämän kauden Mestarien liigasta jo lohkovaiheessa, mutta kehnon syyskauden jälkeen se on päässyt jo lähelle viime kauden tasoaan. Kotikentällä peli on ajoittain toiminut todella mallikkaasti – vieraskentillä sen sijaan ei. Borussia on kyennyt voittamaan kymmenestä Bundesliigan vierasmatkastaan ainoastaan kolme.

Sunnuntaina alemmassa keskikastissa majaileva Augsburg lähtee haastamaan Borussiaa kotikentällään. Augsburg pelasi vielä torstaina Eurooppa-liigan pudotuspelejä Liverpoolin vieraana, joten joukkueella on jonkin verran pelirasitusta pohkeissaan. Vierasjoukkue on saanut valmistautua tähän otteluun rauhassa ja se onkin selkeässä ennakkosuosikin asemassa. Vaikka joukkueen vieraspelaaminen ei ole vakuuttanut, pitäisi sen kyetä nappaamaan täysi pistepotti väsynyttä Augsburgia vastaan. Vierasvoittoa kupongille.

Kohde 4: Valencia vs Athletic – 1X

La Ligassa alisuorittaneet Valencia ja Athletic kohtaavat sunnuntain sarjakierroksella Bilbaon San Mamesilla. Etenkin Valencialla on takanaan todella myrskyisä kausi. Kahdesta edellisestä sarjaottelustaan Valencia on napannut täydet sarjapisteet, mutta sarjasijoitus (11.) ei ole luonnollisesti tyydyttänyt seuran faneja. Kesken kauden vetovastuun ottanut Gary Neville ei ole saanut käännettyä Valencian kelkkaa talvikauden aikana, vaikka viime aikoina joukkueen tulokset ovatkin parantuneet.

Athletic on sarjassa muutaman sijan ylempänä sijalla 8. Tasaisen sarjataulukon ansiosta Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttava kutossija on vain kolmen pisteen päässä, joten joukkueella riittää tavoiteltavaa kevätkaudella. Sekä Athletic että Valencia pelasivat vielä torstaina Eurooppa-liigan pudotuspelejä, joten molemmilla on väsyneitä jalkoja kentällä sunnuntaina. Athletic oli kauden avauskohtaamisessa vahvempi maalein 3-1, mutta kotietu kääntää edun hivenen Valencian suuntaan. Athetlic on ollut kuitenkin Valencialle hankala vastus viime kausina, joten turvaamme kotivoiton tasapelimerkillä.

Kohde 5: Ajax vs AZ – 1X

Hollannin liigan kärkiottelussa Ajax isännöi sarjakolmosta AZ Alkmaaria. Vaikka joukkueet ovat sarjassa peräkkäisillä sijoilla 2 ja 3, on joukkueiden välinen piste-ero musertavan suuri – 18. Mestarien liigan paikat ovatkin jo Hollannissa ratkaistu, sillä PSV ja Ajax ovat karanneet sarjan muilta joukkueilta jo aikapäiviä sitten. PSV johtaa sarjaa yhden pisteen erolla Ajaxiin, joten Ajaxilla on tässäkin ottelussa isot panokset. Alkmaar on ollut viime aikoina hurjassa vireessä, kun se on voittanut edelliset kuusi sarjaotteluaan. Heikosti ei ole pelannut myöskään kotijoukkue Ajax, joka on kärsinyt vasta 2 tappiota tämän kauden Eredivisiessa.

Kauden aiemmassa keskinäisessä välienselvittelyssä Ajax vei pisteet tylyin 3-0 lukemin. Edellisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta Ajax on vienyt peräti 4, ja kotijoukkue lähtee tähänkin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. AZ pystyy kuitenkin haastamaan minkä tahansa sarjan huippujoukkueista tasaiseen taistoon, mikä kannattaa huomioida myös pelivalinnoissa. Pelivalintamme on 1X.

Kohde 6: GFC Ajaccio vs Marseille – X2

Sarjanousija GFC Ajaccio hakee ensimmäistä voittoaan yli kuukauteen sunnuntain Ligue 1-kierroksella. Vastaansa putoamisviivan alapuolella majaileva kotijoukkue saa Marseillen, joka on sarjassa sijalla 11. Kausi on ollut vierasjoukkueelle karmaiseva pettymys, ja europaikkoihin oikeuttavat sijoitukset ovat karanneet jo kauas Marseillen ulottumattomiin. Torstaina Marseillen Eurooppa-liigan taival tuli päätökseen, kun espanjalaisjoukkue Athletic eteni pudotuspelien avauskierrokselta jatkoon. Loppukaudella Marseille pelaakin enää lähinnä kunniastaan, sillä sen tälle kaudelle asettamat tavoitteet jäivät saavuttamatta.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet rutkasti tasapelejä tällä kaudella, ja voittaminen kynnys on molemmilla todella korkea. Pistejako lienee todella lähellä, mutta ruksitaan kupongille vielä hivenen vahvemman vierasjoukkueen voittomerkki.

Kohde 7: Mainz vs Leverkusen – 12

Bundesliigan nelonen Leverkusen päättää kiireisen viikkonsa sunnuntaina Mainzin vieraana. Torstaina Leverkusen pelasi vielä kotikentällään Eurooppa-liigaan, kun joukkue eteni jatkoon portugalilaista Sporting Lissabonia vastaan. Bundesliigassa seura taistelee tiukasti arvokkaasta nelospaikasta, mikä takaisille sille paikan myös ensi kauden Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Nelospaikkaa tavoittevat kuitenkin aivan joukkueen takana majaileva Borussia Mönchengladbach ja Schalke, joten Leverkusenilla ei ole varaa nostaa kaasupoljinta ylös kevätkaudellakaan.

Leverkusen on hävinnyt vain yhden edellisestä kuudesta liigaottelustaan. Joukkueen otteita on kuitenkin leimannut epätasaisuus, mikä on vienyt siltä mahdollisuudet sarjan kärkisijoihin. Sunnuntaina joukkue matkustaa sarjaseiska Mainzin vieraaksi, joka on myös pelannut todella ailahtelevasti viime aikoina. Edellisestä kuudesta ottelustaan Mainz on voittanut 3 ja hävinnyt 3. Kauden aiemmasta keskinäisestä ottelusta voittajana poistui Leverkusen, joka napppasi tiukan taistelun jälkeen 1-0 kotivoiton syyskuussa. Tiukka kamppailu on luvassa tälläkin kertaa, sillä Leverkusen joutuu lähtemään otteluun rasittuneena. Vierasjoukkueen materiaalietu kääntää voimasuhteet kuitenkin Leverkusenin eduksi, mutta Mainz on yllätysvalmis ryhmä etenkin kotipyhätössään. Lapulle sekä koti- että vierasvoitto.

Kohde 8: Borussia Dortmund vs Hoffenheim – 1

Bundesliigassa toisena majaileva Borussia Dortmund lähtee jatkamaan positiivissävytteistä viikkoaan. Torstaina joukkue eteni Eurooppa-liigan pudotuspeleissä jatkokierroksille, kun se varmisti jatkopaikkansa Porton vieraana. Sunnuntaina joukkueen kiireinen viikko jatkuu Bundesliigan kotiottelulla Hoffenheimia vastaan. Suorastaan katastrofaalisen kauden pelannut Hoffenheim on sarjassa viimeistä edellisenä kaksi pistettä putoamisviivan alapuolella. Kuudesta edellisestä sarjaottelustaan joukkue on pystynyt voittamaan vain yhden, joten seuran sarjapaikka on toden teolla vaarassa. Hoffenheim ei ole selkeästi toipunut kesän isoista pelaajamenetyksistä, joista etenkin Liverpooliin siirtynyt Robert Firmino on vienyt joukkueen hyökkäyspelistä kaiken luovuuden.

Dortmund on esiintynyt tällä kaudella vakuuttavasti, vaikka sarjakärki Bayern näyttääkin karkaavan jälleen mestaruuteen. Etenkin kotipyhätössään BVB on ollut lähestulkoon lyömätön tällä kaudella, ja on vaikea uskoa sen kompuroivan tyvipään Hoffenheimia vastaan. Kotivoittoa kupongille.

Kohde 9: Liverpool vs Manchester City – X2

Valioliigaseurat Liverpool ja Manchester City kohtaavat sunnuntaina liigacupin finaalissa. Molemmat joukkueet hamuavat liigacupin voittoa, sillä Liverpoolille liigacup on ainoa realistinen mahdollisuus napata pokaali tällä kaudella. City-pelaajisto sen sijaan haluaa antaa chileläismanagerilleen Manuel Pellegrinille hyvän jäähyväislahjan, sillä pelaajien arvostama Pellegrini siirtyy kesällä syrjään manageripestistään. Aiemmin tällä viikolla City varmisteli Mestarien liigan jatkopaikkaansa, kun se kävi hakemassa Kiovan Dynamon vieraana vakuuttavan 1-3 voiton. Kotikentällään Citizens tuskin pystyy enää tuhrimaan kolmen vierasmaalin tuomaa etua, joten seura nähtäneen Mestarien liigan puolivälierissä ensimmäistä kertaa Pellegrinin alaisuudessa.

Liverpool eteni sen sijaan jatkoon Eurooppa-liigan pudotuspeleissä, kun se varmisti torstaina jatkopaikkansa Augsburgia vastaan. Lepoaikaa ennen sunnuntain City-ottelua ei ole jäänyt kovinkaan paljon, ja joukkueen kokoonpano on turhan kapea nykyisen kaltaiseen peliruuhkaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, kun Liverpool nöyryytti Cityn tähtimiehistö tylyin 1-4 lukemin. Samanlaisiin lukemiin on vaikea uskoa tässä ottelussa, sillä City lähtee otteluun takuulla motivoituneena.

Citizens on finaalin ennakkosuosikki, mutta Klopp on pystynyt saamaan hyviä tuloksia juuri ennalta kovempia vastustajia vastaan. Kupongille ruksimmekin merkit X ja 2, sillä jatkoaikaratkaisu ei tulisi finaaliottelussa yllätyksenä.

Kohde 10: Deportivo vs Granada – 1X

La Ligan sarjajumbo metsästää sunnuntain La Liga-kierroksella elintärkeitä pisteitä sarjakymppi Deportivon vieraana. Edellisestä kuudesta liigaottelustaan Granada on hävinnyt peräti 5, mutta piste-ero putoamisviivan yläpuolelle on edelleen vain neljä pistettä. Joukkue kaipaa kuitenkin kipeästi ryhtiliikettä, mikäli se mielii säilyttää sarjapaikkansa myös ensi kaudelle. Sunnuntaina joukkue matkaa katalonialaisjoukkue Deportivon vieraaksi, joka on vaipunut hyvät alkukautensa jälkeen takaisin viime kausiensa tasolle. Edellisestä kuudesta liigaottelustaan joukkue on pelannut tasan peräti viisi, ja voittamisen kynnys on noussut katalonialaisjoukkueelle todella suureksi.

Deportivo on ollut koko sarjan ylivoimaisesti tasapeliherkin ryhmä, ja pistejako lienee hyvin lähellä tässäkin ottelussa. Vähämaalinen ja tasainen kamppailu on odotusarvona, vaikka kotijoukkueella onkin hivenen vahvempi pelaajamateriaali käytettävissään. Pelivalintamme on 1X.

Kohde 11: Frankfurt vs Schalke – 2

Bundesliigan sarjakutonen Schalke matkaa sunnuntain Bundesliiga-kierroksella keskikastin Frankfurtin vieraaksi. Schalke taistelee tiukasti vielä sarjan top 4-sijoituksista, ja sarjanelonen Leverkusen on vain pisteen Gelschenkirchenin ylpeyttä edellä. Torstaina Schalke eteni jatkoon Eurooppa-liigan pudotuspelien avauskierrokselta, kun se kaatoi ukrainalaisen Shakhtar Donetskin kotikentällään. Frankfurt on vastaavasti päässyt valmistautumaan sunnuntain Schalke-otteluun koko viikon ajan, eli lepoetu on hieman kotijoukkueen puolella.

Schalken pelaaminen on ailahdellut varsinkin vierasmatkoilla rajusti läpi kauden. Kauden kymmenestä vierasottelustaan Schalke on voittanut neljä pelannut tasan yhden ja hävinnyt viisi. Torstain tärkeä Shakhtar-ottelu näkynee vielä varmasti Schalken pelaajien otteissa, mutta alemmassa keskikastissa tarpova Frankfurt pitäisi tästä huolimatta kaiken järjen mukaan kaatua. Vierasvoittoa kupongille.

Kohde 12: Barcelona vs Sevilla – 1

La ligaa johtava FC Barcelona isännöi sunnuntain sarjakierroksella nousukuntoista Sevillaa. Barca-miehistö on ollut tällä kaudella jopa edelliskausia kovemmassa lennossa, ja se on esiintynyt todella vakuuttavasti sekä La Ligassa että Mestarien liigassa. Tiistaina Barca otti tiukan otteen jatkopaikasta Mestarien liigassa, kun se haki neljännesvälierien avausosassa 0-2 vierasvoiton Arsenalista. Argentiinalaistähti Lionel Messi osui ottelussa kahdesti, ja Blaugranan jatkopaikka on jo sinettiä vaille valmis.

Myös Sevilla on esiintynyt viime aikoina mukavasti. Seura näyttääkin pyyhkineen surkean alkukauden jo kauas taakseen, ja viime aikoina se on noussut sarjassa jo vitostilalle. Mestarien liigasta joukkue putosi jo lohkovaiheessa, mutta Eurooppa-liigassa seura tavoittelee jo peräti kolmatta perättäistä titteliä. Torstaina joukkue varmisti jatkopaikkansa Molden vieraana.

Sevillan vieraspelaaminen on ollut läpi kauden todella vaikeaa. Kotikentällä on kulkenut todella mallikkaasti, mutta vieraskentillä joukkueen hyvä itseluottamus tuntuu murenevan kerta toisensa jälkeen. Näin käynee myös sunnuntaina, kun joukkue matkaa huippuvireisen katalonialaisisäntien vieraaksi. Luotamme kohteessa 12 vankasti kotivoittoon.

Kohde 13: Juventus vs Inter – 1

Mahtavaan talvivireeseen äitynyt Juventus lähtee jatkamaan lentokeliään sunnuntain Serie A-kierroksella. Alkukaudella näytti jo pitkään, ettei Vanha rouva kykene taistelemaan tällä kaudella tosissaan Scudettosta, mutta uskomattoman pelivireensä ansiosta Juve on noussut sarjassa jälleen omalleen paikalleen – sarjakärkeen. Seura tavoittelee nyt menestystä myös Mestarien liigassa, jossa se joutui kuitenkin kovan arpaonnen uhriksi. Tiistain avausosassa se kykeni nousemaan Bayern Munchenia vastaan 2-2 tasatulokseen, mutta hienosta noususta huolimatta tulos antaa edun saksalaisjoukkueelle, joka pääsee lähtemään kotiosaan hyvistä asetelmista.

Sunnuntaina Juve isännöi Internazionalea, joka on sarjassa viidentenä. Kolmospaikka oikeuttaisi Mestarien liigan karsintoihin, joten Interille tulevat viikot ja kuukauden ovat todella tärkeitä. Juventus on kuitenkin niin kovassa kotivireessä, että Interin voitto sunnuntaina vaatisi jo pienimuotoista ihmettä. Milanolaiset esiintyvät muutoinkin yleensä paremmin kotipyhätössään San Sirolla, joten tässä kohteessa nojaamme vahvasti kotivoiton puoleen.

Kohde 14: Lyon vs PSG – X2

Ranskan liigaa ylivoimaiseen tapaan johtava PSG pyrkii jatkamaan tappiotonta kauttaan Lyonin vieraana. PSG johtaa sarjaa huimalla 23 pisteen erolla Monacoon ja pariisilaiset varmistivat mestaruutensa jo käytännössä katsoen joulukuussa. Viime kaudella Lyon pysyi PSG:n kintereillä aina sarjan loppukierroksille saakka, mutta kulunut kausi on ollut Lyonille karmaiseva pettymys. Lyon on sarjassa vasta viidentenä, tosin vain kahden pisteen päässä Mestarien liigan karsintoihin oikeuttavasta kolmospaikasta. Viime aikoina Lyonin peli onkin alkanut kulkemaan jo hivenen paremmin ja etenkin kotikentällään joukkue on napsinut tasaiseen tahtiin täysiä pistepotteja.

PSG on ollut joukkueiden keskinäisessä kohtaamisissa selkeästi niskan päällä viime vuosina. Edellisestä viidestä keskinäisestä kohtaamisesta pariisilaiset ovat vieneet nimiinsä neljä, ja vierasjoukkue on tässäkin ottelussa selkeä ennakkosuosikki. Lyonin piristyneet otteet antavat kuitenkin hyvän perusteen varmistaa kohde 14 ristimerkillä.

Pelaa rivimme Unibetilla!

unibet-logo

Privacy Policy