Tulosveto

Tulosveto on suuren varianssin peli, sillä yksittäiset tulokset osuvat harvoin. Onkin suositeltavaa, että lyöt useamman tuloksen samaan peliin mikäli saat tarpeeksi hyviä kertoimia. Kertoimet ovat kaiken a ja o. Käytä aina parhaat kertoimet ja tulosveto on tuottoisampaa.

Tulosvetoon parhaat kertoimet

Vaikka voi hassulta tuntua, että pienet erot kertoimissa tekevät merkityksen tulokseen niin se on kuitenkin fakta, että mitä parempia kertoimia käytät sen kovempi on tulos pitkässä juoksussa. Laske vaikka itse kuinka suuri merkitys satojen vetojen jälkeen onkaan, sillä että käytätkö esimerkiksi Veikkauksen kertoimia vai ainoastaan parhaita kertoimia. Käytä ja hyödynnä aina parhaat kertoimet, eli kerroinvertaile. Hanki tili usean laadukkaan vedonvälittäjän kanssa kerroinvertailua varten.

Tulosveto sivuillamme

Vakiovihjeet.com julkaisee myös vihjeitä tulosvetoon. Tulosveto on erittäin mielenkiintoinen, mutta hermoja raastava pelimuoto. Kertoimet ovat parhaimmillaan suuria, mutta varianssi on melkoinen ja huteja voi tulla useampiakin peräkkäin. Tämä ei tarkoita sitä, että tulosveto kannattaisi jättää väliin, sillä kyseessä on ehdottomasti piristävä pelimuoto. Toki meidän pääpaino kohdistuu vakioveikkaukseen ja pitkävetoon, eli  pelivihjeet ja vakiovihjeet. Varianssi voi olla vedonlyönnissä suurta, mutta kuitenkin pelivihjeissä ehdottomasti pienempää kuin tulosvedossa tai vakioveikkauksessa. Tietenkin riippuu paljon siitä, miten kutakin peliä pelaa.

Tulosvetovihjeet julkaistaan aina kun sattuu kohdille kiinnostava kohde ja kerroin, mutta tulosveto ei ole missään nimessä ykköspelimuotomme. Kun vihjaamme on kuitenkin kyseessä arviollamme laadukas kohde ja tarkan työn takana oleva harkittu veto. Tuloksia on mukava kuitenkin itsekin usein veikata varsinkin, jos kyseessä tv-peli. Tämä taitaa toki olla kaikessa vedonlyönnissä totta, että jännitys on suurinta kun ottelun voi myös itse nähdä livenä ja jännättä, osuuko veto vai ei.

 

Tulosveto – pelkkää tuuria vai myös taitoa?

Kaikessa vedonlyönnissä on kyse taidosta eikä tulosveto tee poikkeusta. Toki varianssi on huikea, joten välillä saa odotella pitkiäkin aikoja jotta osuman saisi. Tulosveto on kuten muutkin pelimuodot – pelaa jos löydät kertoimen, joka on liian suuri eli ns. ylikerroin. Vaikeus on tietenkin sinä, että miten tehdä tulosvetoon arvio. Tulosveto on todella vaikeaa, joten aloita ehdottomasti lajista, josta tiedät paljon. Tulosvetoon löytää kuitenkin kertoimia monista eri lajeista, joista kiinnostavia ovat mm. jääkiekko ja jalkapallo. Jalkapallossa on lähtökohtaisesti varianssi vähän pienempää, sillä mahdollisia ja realistisia tuloksia on vähemmän kun taas jääkiekossa voi maalimäärät olla hyvinkin vaihtelevia useammin.

Taktiikat, pelin tärkeys, kokoonpanot ja sää voivat olla merkittävässä roolissa kun on mietitään maalimääriä. Maalimäärien arvioiminen onkin oleellista, jotta tulosveto voisi olla kannattavaa. Tämä on pelimuoto, jota kannattaa pelata normaaliakin varovaisemmalla panostuksella.

 

Veikkaus ja tulosveto

Tulosveto saapui Veikkauksen valikoimiin vuoden 1994 alkupuolella. Pelimuotona ainoastaan varsinaisen pelimuodon tulos. Tämä on melko suosittua, sillä tulosvetoa pelattiin Veikkaukselle vuonna 2010 yhteensä lähes 38 miljoonalla eurolla. Tulosvedon palautusprosentti on Veikkauksella 80%. Tämä tarkoittaa, että 80% pelirahoista palautuu pelaajille kun taas loput 20% on Veikkauksen voittoa. Muut peliyhtiöt tarjoavat selvästi parempaa, joten voittaminen Veikkauksen peleissä on vaikeampaa.

Veikkauksen peleissä suurin osunut kerroin on pesäpallosta, jossa huikea kerroin 20 096 antoi veikkaajalle lähes 34 000€ voiton.

Vaikka tulosveto on myös mahdollista Veikkauksen peleissä ei tarjonta ole monipuolinen eikä laadukas. Kertoimet ovat muuttuvia, joka sotkee arviot pahasti, sillä hyvä kertoimesi voi vielä muuttua, jos moni lyö samaa tulosta ja tällöin tulosveto ei olekaan kannattavaa. Ulkomaalaiset peliyhtiöt voivat muuttaa kerrointa, mutta sinun kertoimesi on kuitenkin se, jolla pelasit. Uusi kerroin on heitä varten, jotka ovat vasta pelaamassa. Ulkomaalaiset vedonlyöntitoimistot antavat sinulle ajankohtaisen kertoimen, joka ei muutu vaikka moni muukin pelaisi samaa tulosta. Veikkauksella on melko kohtuutonta se, että kun löydät loistavan kertoimet ja pelaat sitä voi moni muukin lyödä samaa tulosta, jolloin kerroin putoaa ja vetosi kerroin onkin muuttunut ja samalla vetosi odotusarvo onkin tappiollinen. Tulosvetoa pelatessa kannattaa aina käyttää muita vedonvälittäjiä kun Veikkaus. Löydät listan luotettavista vedonvälittäjistä tästä. Muita kun Veikkaus on muutenkin hyvä käyttää mm. pitkävetoon tai pelivihjeisiin, joita tarjoamme. Vakiovihjeet on poikkeus ja ne ovatkin useimmiten Veikkaukselle vaikka Unibetilla on myös laadukas vastaava pelimuoto.

Ulkomaiset peliyhtiöt tarjoavat muutenkin laajemmat mahdollisuudet. Tulosveto voi olla ensimmäiselle puoliajalle tai koko ottelusta. Toisinaan on tarjolla jopa erikoisvetoja kuten tulosveto esim. 60 min kohdalla jalkapalloon.

Tältä näyttää Unibetin tulosveto:

unibet tulosveto

 

Tulosveto ilman osumia on raastavaa

Tämä on ehdottomasti totta kaikessa vedonlyönnissä, mutta erityisesti tulosveto on helposti luonteeltaan hermoja raastavaa. Tämä johtuu siitä, että usein pelataan vain yhtä tulosta, jos muut kertoimet eivät ole ylikertoimia. Varianssia kannattaa kuitenkin vähentää mahdollisimman paljon, joten jos löytää monia tuloksia, jotka ovat kertoimiltaan kiinnostavia eli pelikelpoisia kannattaa useampi hyödyntää. Tietenkään ei voi kaikkia laittaa, mutta muutama tulosveto varsinkin jääkiekossa, jossa mahdollisia tuloksia on niin monta, auttaa sinua voittamaan useammin.

 

Tulosveto suojaa monivetoasi?

Jotkut käyttävät tulosvetoa monivedon suojaamiseksi. Esimerkiksi, jos kaikki on mennyt oikein ja vain yksi ottelu jäljellä voit yrittää suojata vetoasi tietyllä tuloksella. Tulosveto ei kuitenkaan ole tähän erityisen hyvä, joten käytä tulosvetoa vain harvoin ja harkitusti suojaksi. Toisinaan tulosveto voi jopa lisätä riskiä, sillä pahimmillaan menee sekä tulosveto että moniveto hudiksi. Ja vaikka moniveto osuisi on tulosveto voinut jonkin verran syödä alkuperäisen monivedon arvoa, joten täällä pidämme nämä pelimuodot pääosin erossa toisistaan, mutta harkita ja verrata voi molempia pelimuotoja kun mielessä on voittava tulosveto tai moniveto-rivi.

 

Tulosveto tuo jännitystä

Tulosveto voi todella tuoda jännitystä peleihin. Mieti tilanne, jossa sinulla on tulos 4-2 jääkiekossa. Peliä jäljellä 5 minuuttia ja tilanne on 3-2. Tasoitusmaali tuhoaisi koko vetosi, mutta tulosveto menisi oikein, jos lopussa kotijoukkue tekisi maalin tyhjiin. Tämän laista jännitystä tulosveto on parhaimmillaan. Toisaalta mikä pelimuoto ei toisi vedonlyönnissä jännitystä, jos tilanne on erittäin lähellä loppuvaiheessa? Ehkä suurin ero onkin siinä, että monet vedot voivat olla varmoja ennen ottelun loppua. Tulosvedossa tämä on harvoin tilanne, sillä yksi maali voi muuttaa kaiken.

 

Haluatko pelata tulosvetoa?

Parhaat sivustot tulosvetoon ovat ulkomaalaiset sivut, joita voit vertailla tästä linkistä. Valitse itsellesi sopiva pelipaikka ja lunasta bonukset. Voit vaikka itse vertailla kertoimia ja huomaat eron.

 

Moniveto

Moniveto on omalla tavallaan tulosvetoon verrattavissa, mutta osittain jopa mielenkiintoisempi. Veikkauksen moniveto tarjoaa kuitenkin muuttuvat kertoimet, joka on aina oma maailmansa. Hyvä lappu voi hetkessä muuttua huonoksi jo ennen kuin pelit ovat alkaneet kun kertoimet laskevat vain sen takia, että muut pelaavat samaa. On mahdollista, että myöhemmin julkaisemme oman osion jonka pääosissa on moniveto. Se saattaisi hyvin sopia tulosvedon rinnalle, mutta toistaiseksi mennään tällä ja pääosissa on vakiovihjeet sekä pelivihjeet. Tulosveto tulee siinä perässä ja myöhemmin saatamme täydentää tuoteperhettä ja tällöin kärkipäässä on moniveto. Toki muitakin vaihtoehtoja löytyy, mutta palaamme niihin myöhemmin. Toivotaan että onni on myötä näissä, mutta varsinkin tuloksia veikatessa pitäkää panokset maltillisina ja hupi ja viihdemielessä näitä osittain lyödään. Pääpaino tosiaan vakiovihjeet ja pelivihjeet, joita vakavasti tehdään ja tarkoitus myös tehdä tulosta. Vakiovihjeet vaatii sen yhden osuman, mutta siihen asti on tappiollisuus hyvin mahdollista. Kuitenkin pelivihjeet ovat tapa, jolla tuoton on tarkoitus olla tasaisempaa. Niin tasaista kun se vedonlyönnissä on mahdollista, eli aaltoilua silloinkin, mutta suunta oikeana kun otanta on tarpeeksi suuri. Tavoitteet ovat kovat, mutta niin om myös työn määrä jokaista analyysiä kohden!

Privacy Policy