Pitkävetovihjeet

Vakiovihjeet.com-sivuston pitkävetovihjeet löydät oikealta laidalta. Huomioithan, että vakion vihjeissä on usein mukana myös pitkävetovihjeitä.

Huomioi nämä asiat kun hyödynnät pitkävetovihjeitä

  1. Panostus. Pyrimme laatuun ja jaamme vain pitkävetovihjeitä, joihin todella uskomme. Se ei kuitenkaan muuta sitä tosiasiaa, että kaikki vihjeet eivät osu. Tämän vuoksi tärkeää miettiä oikean suuruinen panos jokaiseen vetoon. Panosta niin, että yksittäiset tappiot eivät harmita. Panosta niin, että voit jatkaa, sillä pelirahaa on oltava kun seuraavat pitkävetovihjeet koittavat.
  2. Vaikka pyrimme voitollisuuteen emme ota vastuuta siitä, että teemme voittoa. Historiamme on voitollinen, mutta kukaan ei voi luvata, että vihjeemme aina osuisivat. Kohteiden tarkka ja huolellinen analysointi, sekä järkevät panostukset tulevat kuitenkin jatkossakin olemaan ohjenuoramme, joten uskomme voitollisuuden jatkuvan.
  3. Kassan kasvattaminen on aina tavoitteena, jotta voimme kasvattaa panosten kokoa ja voittosummia. Pitkävetovihjeet saavat lisäarvoa ja pelikassasi nostetta kun pelaat aina parhailla kertoimilla ja hyödynnät tarjoukset, joita vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat. Tee tilejä mahdollisimman monelle pelisivustolle, jotta voit vertailla kertoimia ja pelata vain parhaat kohteet. Lisäksi voit hyödyntää jokaisen sivuston tarjoamat tervetuliais- ja talletusbonukset.

Lajitarjonta
Pitkävetovihjeissä lajitarjonta on suuri. Suosituimmat lajit, eli jalkapallo ja jääkiekko, ovat tietenkin pääosassa vihjeiden osalta. Jalkapallossa päähuomio keskittyy arvokisojen lisäksi Englannin Valioliigaan, ja kotoiseen Veikkausliigaan. Jääkiekossa arvoturnaukset ovat myös luonnollisesti suuressa roolissa, mutta seuraamma erittäin tarkasti myös NHL:ää, KHL:ää, sekä erityisesti kotimaista Liigaa. Muista lajeista mainittakoon mm. tennis, pesäpallo ja koripallo.

Laatu korvaa määrän
Panostamme vihjeissä määrän sijaan laatuun, ja julkaisemme pitkävetovihjeitä vain harkiten. Ne ovat usein julkaistu samaan aikaan vakiovihjeiden kanssa. Vihjeitä voi tulla muutaman viikossa tai vain yksi. On myös mahdollista, että on yksittäisiä viikkoja jolloin emme julkaise vihjettäkään. Tällöin ei vain pelattavaa löydä. Urheiluveikkauksessa kärsivällisyys ja kohteiden huolellinen valinta on äärimmäisen tärkeää, mikäli haluaa pelata voitollisesti.

Tutustu vetosivustoihin ja lisää tilejä sivuille, joilta löydät parhaat kertoimet. Hyödynnä myös bonustarjoukset, joita tarjoavat lähes kaikki vetosivustot.

Privacy Policy