Unibet Supertoto-vihjerivi lauantai 30.1.2016

Unibet vakio vakiovihjeetcom

Englannin Valioliiga on tulevana viikonloppuna tauolla, mutta Unibetin Supertoton viikon päärivistä löytyy kuitenkin Englannin FA Cupin otteluita, jotka tuovat mielenkiintoisen säväyksen tämän viikon riviin. Kohteita on tietenkin myös La Ligasta, Serie A:sta sekä Bundesliigasta.

Yksittäisen voittajan takuupotti on tällä viikolla 125 000 euroa! Peliaika sulkeutuu lauantaina 30. tammikuuta kello 17:00.

Kohde 1: Arsenal vs Burnley – 1

Championship-joukkue Burnley lähtee haastamaan Valioliigan jättiläisseura Arsenalin lauantain FA Cup kierroksella. Sarjanousua Valioliigaan tavoitteleva Burnley löytyy tällä hetkellä Championshipin sarjataulukon sijalta 6, ja joukkue pyrkii kevätkaudella lunastamaan paikan nousukarsintoihin. Suorat karsintapaikat ovat karanneet jo turhan kauaksi, mutta seura tavoittelee edelleen nousua karsintojen kautta. Arsenalilla on sen sijaan monta rautaa tulessa. Joukkue taistelee Valioliigassa tiukasti mestaruudesta, jonka ohella se on mukana myös FA Cupissa ja Mestarien liigassa. Viime viikonloppuna Arsenal putosi pois piikkipaikaltaan, kun se hävisi Lontoon paikallisottelussa Chelsealle. Kun Leicester voitti omassa ottelussaan Stoken tyylipuhtaasti, nousivat Kettupaidat sarjataulukon ykköseksi.

FA Cupissa Arsenal tavoittelee jälleen menestystä, sillä seura haluaa pokaaleita tyhjään palkintokaappiinsa. Mestarien liigassa joukkueen tie nousee todennäköisesti pystyyn pudotuspelien avauskierroksella, kun vastaan asettuu katalonialaisjätti Barcelona. FA Cupissa seuralla on kuitenkin hyvät menestysmismahdollisuudet, joten se asennoitunee lauantain Burnley-otteluun hyvin. Luotamme kotijoukkueen materiaaliedun näkyvän tulostaululla, ja ruksimme kupongille kotivoiton.

Kohde 2: Aston Villa vs Manchester City – 2

Surkuhupaisan kauden pelannut Aston Villa hakee FA Cupista lohtua kauteensa. Valioliigassa joukkue on jo lähes varma putoaja, kun se pitää hallussaan jumbotilaa 10 pisteen erolla putoamisviivaan. Edellisestä kolmesta Valioliigan ottelustaan Villa on sentään kerännyt komeasti 5 pistettä, mutta se kaipaa kipeästi täysiä pistepotteja tulevina viikkoina. Lauantaina joukkue tavoittelee jatkopaikkaa FA Cupissa, kun Valioliigan kolmonen Manchester City saapuu kaupunkiin. City rullaa tällä hetkellä 6 ottelun tappiottomassa putkessa, mutta useat tasapelit ovat estäneet sen nousun Valioliigan piikkipaikalle. Viikonlopun West Ham-tasapelin myötä City nousi Arsenalin ohi sarjataulukossa toiseksi, kolme pistettä sarjakärki Leicesterin taakse.

City-manageri Manuel Pellegrini tarvitsee kipeästi pokaaleja tällä kaudella. Seuran tulevaksi manageriksi huhuttu Pep Guardiola ottanee seuran vetovastuun kesällä, kävi Citylle kevätkaudella kuinka tahansa. Edes Valioliigan mestaruus ei riitä varmistamaan Pellegrinin työpaikkaa, ja Pellegrini yrittänee varmasti menestyä myös FA Cupissa. Citizensin vieraspelaaminen on ailahdellut läpi kauden, mutta Aston Villaa vastaan sen pitäisi kyetä nappaamaan jatkopaikka. Etenkin, kun Villan pääkeskittyminen on suunnattu Valioliigan putoamistaisteluun. Vierasvoittoa kupongille.

Kohde 3: Crystal Palace vs Stoke – X2

Valioliigaseurat Crystal Palace ja Stoke arvottiin vastakkain Englannin FA Cupin neljännellä kierroksella. Loistavan alkukauden pelannut Crystal Palace kärkkyi parhaimmillaan jopa aivan Valioliigan kärkisijoja, mutta umpisurkea viime viikkojen vire on pudottanut Eaglesin sarjataulukossa jo kärkikymmenikön ulkopuolelle. Nyt Palace tarpoo peräti 6 ottelun voitottomassa putkessa. FA Cupissa Eagles kohtaa Stoken, joka on noussut hivenen heikomman alkukautensa jälkeen sarjataulukossa jo yhdeksänneksi. Stoke on tällä hetkellä keskellä otteluruuhkaa, sillä se pelasi vielä tiistaina Englannin liigacupin välierässä Liverpoolin vieraana. Nähtäväksi jääkin, kuinka paljon pelirasitus vaikuttaa Mark Hughesin miehistön otteisiin lauantaina.

Kotijoukkue Palacen itseluottamus on ollut koetuksella viime aikoina. Kriisiseurojen erikoismies Alan Pardew on kovan paikan edessä, sillä voitoton putki pitäisi saada poikki mahdollisimman pian. Tällä hetkellä joukkueen pelissä ei toimi kuitenkaan yksikään osa-alue, mikä tekee Stokesta ennakkosuosikin tähän otteluun. Tasainen ottelu on odotusarvona, sillä Stoken pelirasitus näkynee vierasjoukkueen otteissa. Pelivalintamme on X2.

Kohde 4: Barcelona vs Atletico Madrid – 1X

Espanjan La Ligassa nähdään lauantaina todellinen huippumatsi, kun sarjakärki Barcelona isännöi Camp Noulla sarjakakkosta Atletico Madridia. Espanjan mestaruus on tälläkin kaudella kolmen kauppa, kun Barcelonan ohella mestaruudesta taistelevat molemmat Madridin seurat Atletico ja Real. Tällä hetkellä Barca ja Tico jakavat sarjan piikkipaikan tasapistein, mutta katalonialaiset ovat pelanneet yhden ottelun pahinta kilpakumppaniaan vähemmän.

Barcelona on ollut lyömätön vastustaja Atleticolle viime ajat. Katalonialaiset ovat juhlineet viidessä edelliskohtaamisessa voittoa, ja Tico lähteekin katkaisemaan murheellista saldoaan Camp Noulla. Tämän kauden aiemmassa kohtaamisessa Barcelona haki 1-2 vierasvoiton Vicente Calderonilta, joten Diego Simeonen miehistö lähtenee tähän otteluun todella sisuuntuneena. Helpolla Tico ei hae pisteitä tälläkään kertaa, onhan Barca ollut kuluvalla kaudella todella vakuuttava kotipyhätössään. Barcelona ei ole hävinnyt La Ligassa tai Mestarien liigassa ainuttakaan kotiottelua tällä kaudella, maalieronkin ollessa suorastaan tyrmäävä.

Diego Simeonen Atletico on parhaimmillaan kovia vastustajia vastaan, ja se pystyy parhaimmillaan hyydyttämään minkä tahansa joukkueen hyökkäyspelin. Vierasvoitto tuntuu kuitenkin todella kaukaa haetulta, joten pelivalinnaksi muotoutuukin 1X.

Kohde 5: Angers vs Monaco – X2

Sarjanousija Angers on ollut Ranskan Ligue 1´n alkukauden suurin yllättäjä. Parhaimmillaan Angers majaili jopa sarjakakkosena, mutta joukkueen paras vire on taantunut viime aikoina. Tällä hetkellä Angers on viidentenä, 5 pistettä sarjakakkosen Monacon takana. Ranskan liigan mestaruus ratkesi käytännössä jo joulukuussa, kun PSG on repinyt eron Monacoon jo huimaan 21 pisteeseen. Kevätkaudella Monaco pyrkiikin varmistamaan ainoastaan kakkostilansa liigassa, sillä mestaruustaisteluun siltä on mennyt jo kaikki mahdollisuudet.

Angersin ja Monacon kauden aiempi kohtaaminen päättyi Monacon täpärään 0-1 kotivoittoon. Vähämaalinen ottelu on odotusarvona tälläkin kertaa, sillä kummankaan joukkueen otteluissa ei ole maaleilla mässäilty. Monaco on ollut sarjan toiseksi paras vierailija, sillä se on hävinnyt ainoastaan yhden vierasottelun tällä kaudella. Vastaavasti Angers on hävinnyt vain yhden kotiottelun alkukaudella, joten ottelusta voidaan povata hyvällä syyllä jännittävää.

Monaco on materiaalinsa puolesta huomattavasti vahvempi ryhmä, ja se on päässyt hyvään lentoon viime aikoina. Angersin tuhkimotarina näyttää olevan päättymässä ainakin tältä erää, sillä viimeisestä kuudesta sarjaottelustaan se on voittanut vain kaksi. Varmistamme vierasvoiton kuitenkin vielä tasapelin mahdollisuudella.

Kohde 6: Atalanta vs Sassuolo – X2

Serie A:n keskikastin ottelussa sarjakasi Sassuolo hakee pisteitä Atalantan vieraana. Sarjassa kolmantenatoista majaileva Atalanta tarpoo kuuden ottelun voitottomassa putkessa, ja joukkue on valumassa vaarallisesti kohti putoamisviivaa. Helppoa ei ole ollut vierasjoukkueenkaan pelaaminen, sillä Sassuolo on voittanut ainoastaan yhden edellisestä kuudesta liigaottelustaan. Tasaisen sarjataulukon ansiosta jopa vitospaikka on Sassuolon ulottuvilla, mutta kehno viime aikojen vire ei lupaa seuralle kovinkaan menestyksekästä kevätkautta.

Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa joukkueet tasasivat pistein maalein 2-2. Pistejako tuntuu todennäköiseltä lopputulokselta lauantainkin ottelussa, sillä joukkueiden tasoero on minimaalinen. Sassuolon hivenen parempi vireystaso tekee siitä täpärän ennakkosuosikin tähän otteluun, jonka huomioimme myös pelivalinnassamme. Kupongille merkit X ja 2.

Kohde 7: Eibar vs Malaga – 1

Espanjan La Ligan yllätäjoukkue Eibar pyrkii jatkamaan hienoa virettään lauantain sarjakierroksella. Kuudentena sarjataulukossa majaileva Eibar on yllättänyt kaikki asiantuntijat vahvalla alkukaudellaan. Ennen kautta seuraa povattiin jopa alempaan keskikastiin, mutta sen rohkea pelaaminen on tullut yllätyksenä monille vastustajille. Viime viikonloppuna Eibar kärsi 5-2 murskatappion Athletic Bilbaon vieraana, mutta kotikentällään joukkue on esiintynyt tällä kaudella mallikkaasti.

Lauantaina Eibar isännöi myös hyvään lentoon päässyttä Malagaa. Kahdentenatoista majaileva Malaga on esiintynyt vahvasti etenkin kotikentällään, mutta vierasmatkoilla joukkueella on ollut hankalaa. Kauden 11:sta vierasmatkastaan joukkue on napannut täyden pistepotin ainoastaan kaksi kertaa. Vierasvoitto olisikin hienoinen yllätys, niin vahvaa on Eibarin kotipelaaminen ollut. Kotivoittoa kupongille.

Kohde 8: Getafe vs Athletic Bilbao – 2

Baskiseura Athletic hakee muutosta kehnolle vierasvireelleen Getafen vieraana. Sarjakasi Athletic on esiintynyt ajoittakin erittäinkin mallikkaasti, mutta ailahtelevat otteet ovat pudottaneet sen kärkikuusikon ulkopuolelle. Viimeinen Eurooppa-liigaan oikeuttava paikka on kuitenkin vain kahden pisteen päässä, joten baskiseuralla riittää tavoiteltavaa kevätkaudella. Kutospaikan saavuttakseen seuran pitää kuitenkin kohentaa otteitaan vierasmatkoilla.

Getafe on sarjataulukossa kaksi sijaa Athleticin takana kymmentenä. Edellisestä kuudesta sarjaottelustaan Getafe on hävinnyt vain yhden, ja joukkueen kuntokäyrä näyttääkin vahvasti ylöspäin. Kotikentällään Getafe on kärsinyt ainoastaan kaksi tappiota tällä kaudella, ja kotietu onkin sille iso valttikortti joka kerta.

Athletic on ollut Getafelle ikävä vastus viime kausina, sillä baskimaan ylpeys on vienyt joukkueiden viisi edelliskohtaamista tyylipuhtaasti. Vierasjoukkue on tässäkin ottelussa niukka ennakkosuosikki, kehnosta vierasvireestään huolimatta. Vierasvoittoa kupongille.

Kohde 9: Liverpool vs West Ham – X2

Upean alkukauden pelannut West Ham hakee menestystä myös FA Cupissa. Valioliigassa West Ham on komeasti kuudentena, kaksi pistettä Liverpoolia edellä. Viime viikonloppuna West Ham jatkoi hyvää virettään sarjan huippujoukkueita vastaan, tasaamalla pisteet Manchester Cityn kanssa lukemin 2-2. West Ham on onnistunut nappaamaan Valioliigassa voitot Arsenalista, Citystä ja Liverpoolista, joten joukkueen loistava alkukausi ei ole sattumaa. Lauantaina joukkue hakee jatkopaikkaa FA Cupin neljännellä kierroksella, kun se kohtaa Liverpoolin Anfield Roadilla.

Liverpool on tällä hetkellä keskellä valtavaa otteluruuhkaa. Tiistaina joukkue pelasi Englannin liigacupissa ja loukkaantumisista kärsineelle Liverpoolille otteluruuhka tulee pahaan saumaan. West Ham on sen sijaan saanut levätä ennen tätä ottelua koko viikon, ja se lähtenee tähänkin otteluun loistavalla itseluottamuksella. Kroatialaismanageri Slava Bilic on saanut iskostettua yksinkertaisen pelitapansa pelaajistoon todella tehokkaasti, ja joukkue esiintyy yleensä parhaiten juuri huippujoukkueita vastaan. Ohitamme kotivoiton rohkeasti tässä kohteessa, sillä West Ham on äärimmäisen laadukas joukkue tällä kaudella. Vierasvoitto on kaiken lisäksi vielä rajusti alipelattu, mikä lisää kohteen arvoa.

Kohde 10: Stuttgart vs Hamburg – 1X

Saksan Bundesliigan entinen menestysseura Stuttgart on uinut viime vuosina syvissä vesissä. Joukkueen kehnot otteet ovat jatkuneet tälläkin kaudella, ja joukkue joutuu taistelemaan tällä kaudella tosissaan jopa sarjapaikkansa puolesta. Ero putoamisviivaan on tällä hetkellä 4 pistettä, sarjasijoituksen ollessa 15. Kaksi edellistä otteluaan Stuttgart on kuitenkin onnistunut voittamaan. Lauantaina joukkue isännöi sijalla 11 majailevaa HSV:ta, jonka kausi on ollut Stuttgartin tapaan vaihteleva. Viime viikonlopun sarjakierroksella joukkue taipui kovan taistelun jälkeen Bayern Munchenille maalein 1-2, mutta hyviä esityksiä on seurannut usein surkea seuraava ottelu.

Ailahtelevasta alkukaudestaan huolimatta Hamburg on ollut koko Bundesliigan kuudenneksi paras vierasjoukkue. Se on kerännyt enemmän pisteitä vierasmatkoillaan kuin kotikentällään, mikä on fanaattisesta kotiyleisöstään tunnetulle HSV:lle erikoinen tilanne. Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa HSV onnistui kaatamaan Stuttgartin maalein 3-2. Lauantain ottelun lähtökohdat ovat kuitenkin todella tasaväkiset, sillä seurojen välinen tasoero ei ole iso. Kotijoukkue tarvitsee täyttä pistepottia huomattavasti HSV:ta enemmän, ja se onkin esiintynyt viime aikoina hyvin. Ohitamme vierasvoiton merkeillä 1X.

Kohde 11: Bastia vs Lyon – 12

Ranskan liigan alisuorittaja Lyon yrittää kääntää surkean talvivireensä jälleen voitolliseksi lauantain sarjakierroksella. Alkukaudella sarjan kärkitiloilla pyörinyt Lyon pudonnut kehnojen otteiden myötä jo yhdeksänneksi, jo kuuden pisteen päähän viimeisestä Mestarien liigan paikasta. Edellisestä kuudesta ottelustaan viime kauden sarjakakkonen on voittanut ainoastaan yhden.

Lauantaina Lyon kohtaa häntäpään Bastian, joka on vain 3 pistettä putoamisviivan yläpuolella. Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa Lyon oli vahvempi maalein 2-0, ja edellisestä viidestä joukkueiden välisestä kohtaamisesta Lyon on voittanut neljä. Tällä hetkellä joukkueen pelivire on kuitenkin niin heikko, että täysi pistepotti tulee olemaan lauantaina työn ja tuskan takana. Etenkin joukkueen vieraspelaaminen on pätkinyt pahoin, ja Bastialla on ottelussa yllätyssaumansa. Bastia on voittanut 11:sta kotiottelustaan 7 ja hävinnyt 4. Tasapelejä ei ole siis Bastian kotiotteluissa nähty, johon osasyynä on Bastian rohkea pelaaminen. Lyon on pelaajamateriaalinsa puolesta huomattavasti laadukkaampi ryhmä, mutta sen pelivire on täydellinen arvoitus. Kohteen arvoituksellisuuden vuoksi asetammekin merkeiksi sekä koti- että vierasvoiton.

Kohde 12: Villarreal vs Granada – 1

Espanjan La Ligan lauantain ottelukierroksella kovakuntoinen sarjanelonen Villarreal isännöi keskikastin Granadaa. Villarreal rullaa tällä hetkellä vakuuttavassa 7 ottelun tappiottomassa putkessa, ja seura tavoittelee tiukasti sijoittumista neljän parhaan joukkoon kevätkaudella. Top 4-sijoitus takaisi Yellow Submarinelle paikan ensi kauden Mestarien liigaan, jossa se ei ole esiintynyt pitkään aikaan. Viime viikonloppuna Villarreal jäi 2-2 pistejakoon Espanyolin vieraana, mutta kotikentällään joukkue on hävinnyt ainoastaan yhden ottelun kuluvalla kaudella.

Sarjassa kuudentenatoista majaileva Granada saattaa joutua taistelemaan kevätkaudella jopa sarjapaikkansa puolesta. Tällä hetkellä joukkue on 2 pistettä putoamisviivan yläpuolella ja viime viikonlopun 3-2 kotivoitto Getafesta oli joukkueen itseluottamukselle elintärkeä. Vierasmatkoillaan joukkueella on ollut kuitenkin ongelmia koko alkukauden, ja lauantaina se joutuu todella kovana kotijoukkueena tunnetun Villarrealin kotiluolaan. Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa Villarreal oli vahvempi maalein 3-1, ja samanlainen lopputulos on lähellä tässäkin kohtaamisessa. Kotivoittoa kupongille.

Kohde 13: Roma vs Frosione – 1

Serie A:n kärkitaistelusta pudonnut AS Roma on jäänyt viimeisestä Mestarien liigan paikasta jo 6 pisteen päähän. Edellisestä kuudesta liigaottelustaan roomalaiset ovat voittaneet vain yhden, joten kovin paljon korkeampia sijoituksia joukkueelle ei voi povata kevätkaudellakaan. Kotikentällään joukkueen peli on kuitenkin kulkenut kelvollisesti, ja se on hävinnyt ainoastaan yhden kotiottelun kuluvalla kaudella. Lauantaina joukkue hakee raivoisasti täyttä pistepottia, kun häntäpään Frosione saapuu Italian pääkaupunkiin. Frosione on sarjassa viimeistä edellisenä, 7 pisteen päässä putoamisviivasta. Frosionen visiitti Serie A:ssa näyttääkin jäävän yhden kauden mittaiseksi.

Kauden aiemmassa keskinäisessä kohtaamisessa Roma nappasi täydet sarjapisteet 2-0 vierasvoitolla. Roomalaisten pitäisi kyetä voittamaan tämäkin ottelu, vaikka sen pelaaminen onkin ollut suorastaan surkuhupaisaa viime aikoina. Luotamme kuitenkin kotivoittoon, sillä Roman on pakko alkaa kerätä pisteitä paremmalla tahdilla.

Kohde 14: Real Sociedad vs Betis – X2

La Ligan häntäpään välienselvittelyssä ottavat mittaa Real Sociedad ja Real Betis. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 14 ja 15. Valmentajaakin alkukaudella vaihtanut Sociedad on voittanut vain yhden edellisestä kuudesta sarjaottelustaan, eikä valmentajan vaihdos ole piristänyt baskiseuran otteita toivotulla tavalla. Vielä vaikeampaa on ollut Betisillä, joka ei ole voittanut kuuteen edelliseen liigaotteluun. Viime viikonlopun sarjakierroksella Betis tasasi kuitenkin upean taistelun jälkeen pisteet Real Madridin kanssa maalein 1-1. Sociedad sai vastaavasti nöyryyttävän selkäsaunan Sporting Gijonin vieraana 5-1. Lauantain ottelun lähtökohdat ovatkin mielenkiintoiset.

Betis on ollut pisteiden valossa hyvä vierasjoukkue tällä kaudella, vaikka sen peli ei ole vakuuttanut millään lailla. Voittamisen kynnys on tällä hetkellä Betisille korkea, mutta sen pelaaminen on kuitenkin Sociedadia vahvempaa. Ohitamme kotivoiton merkeillä X2.

Rivin hinta: 25,60€

Voit pelata rivimme Unibetilla!

unibet-logo

Privacy Policy